Skip to main content

Tættere ledelse og styrket fokus på udviklingen af Fonden SEMAI. Det er hensigten med en ny ledelsesstruktur i Fonden SEMAI. Jan Valvik er fra 1. juli 2024 driftsdirektør, som er en ny stillingsbetegnelse i fonden. Mathias Caland går samtidig fra rollen som forstander til også at være adm. direktør og vil fremover have særligt fokus på forretningsudvikling.

”Vi vil gerne rykke ledelsen endnu tættere på medarbejdere og ledere. Så når vi nu styrker ledelsen, så styrker det Fonden SEMAI og vores daglige arbejde til gavn for både medarbejdere, borgere og kommunerne,” siger Mathias Caland.

Som driftsdirektør overtager Jan Valvik ansvaret for den daglige ledelse og drift af tilbuddene i Fonden SEMAI.

”Jeg skal som driftsdirektør have fuld fokus på driften af Fonden SEMAIs tilbud. Så jeg overtager den del fra Mathias, og jeg vil fremover være nærmeste leder for tilbudsledere og afdelingsledere. Jeg bygger videre på det arbejde, som Mathias har stået for, og med Mathias som direktør og forstander har vi en stærk ledelse, hvor vi får mere tid og fokus til både drift og udvikling,” siger Jan Valvik.

Fokus på kvalitet og udvikling

Ændringen i ledelsen handler ifølge Mathias Caland om at passe bedst muligt på Fonden SEMAI og den udvikling, som fonden har været igennem de senere år.

”Fonden SEMAI er på få år vokset markant med flere borgere og medarbejdere, og derfor er det naturligt, at vi tilpasser ledelsen, så vi fortsat har fokus på høj kvalitet i alle led af virksomheden,” siger Mathias Caland.

Mathias Caland går samtidig fra rollen som forstander til også at være adm. direktør og vil fremover have særligt fokus på fortsat at udvikle nye aktiviteter i og uden for Fonden SEMAI med afsæt i fondens vision, mission og værdier.

”Jeg skal have fokus på de mere overordnede linjer i Fonden SEMAI og udvikle virksomheden. Det handler blandt andet om at fastholde den positive udvikling, som vi har været i igennem de senere år. Vi kan så meget i Fonden SEMAI, og derfor vil vi gerne fortsætte udviklingen, så vi dels bliver en mere solid virksomhed og dels kan hjælpe flere borgere. Samtidig skal jeg også bruge mere tid på at udvide vores netværk, så vi står endnu stærkere,” siger Mathias Caland.