Skip to content

Semaiskolen

- Opholdssted for børn og unge

Semaiskolen er vores opholdssted for børn og unge og en skole med overenskomst med Brønderslev kommune

Opholdsstedet Semaiskolen har tre adskilte afdelinger, to afdelinger på Kalumvej 58, Serritslev, Brønderslev og en afdeling; Enggaarden, der er beliggende 8 km. fra Kalumvej på Enggaardsvej 51 i Brønderslev.

Vores dagligdag er præget af forudsigelighed og troværdighed – og vi tilstræber en varm og imødekommende atmosfære. Vi har udelukkende uddannet pædagogisk personale, der arbejder målrettet på de mål, som vi sammen opsætter på baggrund af det enkelte barns handleplan.

Vi har ansat overlæge, psykiater Jakob Ørnberg, og psykiatrisygeplejerske Hanne Lottrup for at tilføre en yderligere dimension i vores faglige spændvidde.

Vi er godkendt til at modtage børn i vores opholdsdel til  døgnopholdaflastning, udslusning og efterværn. Vi er ligeledes godkendt til at modtage børn akut til udredning m.h.p. at finde egnet placering til barnet.  Endeligt er vi godkendt til at oprette 4 individuelt tilrettelagte soloprojekter for børn, der i en periode ikke kan være sammen med andre børn.

Vores pris er individuelt afstemt efter kommunes skøn omkring den unges støttebehov. Vores soloprojekter er godkendt af Socialtilsyn Nord.

Hvis du ønsker at vide mere, kan du læse en inspirerende artikel om Semaiskolen her.

Følg os på Facebook

Opslagene er generelle, og dækker både Semaiskolen, Studienord, Drivværket og Semaivox.

13 hours ago

Semaiskolen

Hygge aften på kalumvej - hjemmelavet drømmekageroulade med saltkaramel fyld 🥧🥮🍰🧁 ... See MoreSee Less

3 days ago

Semaiskolen

Vi har ‘Juice & Kort’-dag... ved ikke om I kan se at det var Sune der vandt - zoom bare ind!!🤣😂👍🏻 ... See MoreSee Less

6 days ago

Semaiskolen

SEMAIBeredskabsliste for pædagoger.

Foråret er på vej. Anemonerne blomstre og vores første Coronakarantæneperiode er godt overstået.
Vi er stadig Coronafri og håber det vare ved. Vores dygtige medarbejdere er opfindsomme og forsøger at gøre denne, til tider kedelige, karantæneperiode til at leve med for vores børn.

Vi har stadig plads til en enkelt eller to børn/ voksne hos os.

Skulle vores ansatte blive Coronaramte, har vi brug for folk på en beredskabsliste, - så har du lyst til at benytte denne mulighed for at komme ind og opleve Semais kollegiale sammenhold og faglighed- så kontakt souschef Mathias Caland på 30987610 eller mathias@semai.dk

Del meget gerne dette opslag
... See MoreSee Less

Kalumvej 58
9700 Brønderslev
Nordjylland

Tlf: 96678200
mail@semai.dk

Vi er en del af Fonden Semai: