Skip to content

SemaiUng

- Opholdssted for børn og unge

SemaiUng er vores opholdssted for børn og unge samt en skole, der har overenskomst med Brønderslev kommune.

Opholdsstedet SemaiUng har tre adskilte afdelinger. To afdelinger er beliggende på Kalumvej 58 i Serritslev ved Brønderslev, og en afdeling på Enggårdsvej 51 i Brønderslev.

Vores dagligdag er præget af forudsigelighed og troværdighed – og vi tilstræber en varm og imødekommende atmosfære. Vi har udelukkende uddannet pædagogisk personale, der arbejder målrettet på de mål, som vi sammen opsætter på baggrund af det enkelte barns handleplan.

Vi har ansat overlæge og psykiater Jakob Ørnberg som konsulent, og psykiatrisygeplejerske Hanne Lottrup på fuld tid for at tilføre en yderligere dimension i vores faglige spændvidde.

Vi er godkendt til at modtage børn i vores opholdsdel til  døgnopholdaflastning, udslusning og efterværn. Vi er ligeledes godkendt til at modtage børn akut til udredning m.h.p. at finde egnet placering til barnet.  Endeligt er vi godkendt til at oprette 4 individuelt tilrettelagte soloprojekter for børn, der i en periode ikke kan være sammen med andre børn.

Vores pris er individuelt afstemt efter kommunes skøn omkring den unges støttebehov. Vores soloprojekter er godkendt af Socialtilsyn Nord.

Hvis du ønsker at vide mere, kan du læse en inspirerende artikel om SemaiUng her.

Følg os på Facebook

Opslagene er generelle, og dækker både Semaiskolen, Studienord, Drivværket og Semaivox.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Kalumvej 58
9700 Brønderslev
Nordjylland

Tlf: 96678200
mail@semai.dk

CVR: 20059990

Vi er en del af Fonden Semai: