Semaiskolen

- Opholdssted for børn og unge

Semaiskolen er vores opholdssted for børn og unge og en skole med overenskomst med Brønderslev kommune

Opholdsstedet Semaiskolen har tre adskilte afdelinger, to afdelinger på Kalumvej 58, Serritslev, Brønderslev og en afdeling; Enggaarden, der er beliggende 8 km. fra Kalumvej på Enggaardsvej 51 i Brønderslev.

Vores dagligdag er præget af forudsigelighed og troværdighed – og vi tilstræber en varm og imødekommende atmosfære. Vi har udelukkende uddannet pædagogisk personale, der arbejder målrettet på de mål, som vi sammen opsætter på baggrund af det enkelte barns handleplan.

Vi har ansat overlæge, psykiater Jakob Ørnberg, og psykiatrisygeplejerske Hanne Lottrup for at tilføre en yderligere dimension i vores faglige spændvidde.

Vi er godkendt til at modtage børn i vores opholdsdel til  døgnopholdaflastning, udslusning og efterværn. Vi er ligeledes godkendt til at modtage børn akut til udredning m.h.p. at finde egnet placering til barnet.  Endeligt er vi godkendt til at oprette 4 individuelt tilrettelagte soloprojekter for børn, der i en periode ikke kan være sammen med andre børn.

Vores pris er individuelt afstemt efter kommunes skøn omkring den unges støttebehov. Vores soloprojekter er godkendt af Socialtilsyn Nord.

Hvis du ønsker at vide mere, kan du læse en inspirerende artikel om Semaiskolen her.

Følg os på Facebook

Opslagene er generelle, og dækker både Semaiskolen, Studienord, Drivværket og Semaivox.

3 days ago

Semaiskolen

Nickolaj og Markus på dybt vand. 🐟🐠 ... See MoreSee Less

Nickolaj og Markus på dybt vand. 🐟🐠Image attachmentImage attachment

 

Comment on Facebook

2 dejlige vandhunde 💖💖

1 week ago

Semaiskolen

En helt fantastisk idrætsuge er ved at være slut. Vi har afholdt OL i vores hal, kørt MTB, været på glatis i skøjtehallen og sidst men ikke mindst rundede vi +20 km svømning som et stort hold. De unge har været super seje, der har været smil og go' energi hele vejen, så nu har de virkelig fortjent en efterårsferie. ... See MoreSee Less

 

Comment on Facebook

Jeg er bare så stolt af jer alle

I er SÅ seje! 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♂️

Sådan... godt gået drenge og fuld respekt herfra.👍

Så sejt -så blir’ det jo den store menu med dessert😉😉 god ferie

+ View more comments

1 week ago

Semaiskolen

Ja, vi er i god tid...📅. men vi vil være sikre på at I alle ved, at der er julehygge på Kalumvej d.7.12.19 kl.12-16. 🎄🎄🎄🎄
Her er også tidligere elever velkommen, bare de melder sig til 😘
... See MoreSee Less

Ja, vi er i god tid...📅.  men vi vil være sikre på at I alle ved, at der er julehygge på Kalumvej d.7.12.19 kl.12-16. 🎄🎄🎄🎄
Her er også tidligere elever velkommen, bare de melder sig til 😘

 

Comment on Facebook

Hvem skal man skrive til ☺️