Køkken og service
Information
Linjen afvikles gennem løbende praktisk undervisning via teori og i praktikforløb.
Eleverne lærer elementære færdigheder inder for køkken og kantine. Der arbejdes fx specifikt med følgende: Grundlæggende kendskab til madvarer og redskaber, regler i et køkken, madlavning, hygiejne og ernæringslære.
Eleverne lære, at det er en vigtig del af driften på Fonden SEMAI. De deltager i og tager ansvar for at køkken og spisearealer fremstår rengjorte og hyggelige.
Kompetencer
Det kræver ingen forudgående kompetencer at deltage på køkken og service – linjen. Linjen er velegnet til elever, der ønsker at komme i køkken-/kantinepraktik. Der kan arbejdes med elementære færdigheder inden for områder som fx ernæringslære, råvarekendskab, bagning, madspild samt hygiejneregler.
Forløbet valideres igennem OCN (Open College Network) programmet og elevernes resultater vil fremgå af et læringsbevis.
SEMAI’s STU har uddannede OCN-vejledere og OCN interne kvalitetssikrere, der validerer samtlige OCN-forløb.
Overordnede læringsmål
- Bagning
- Ernæringslære
- Grundlæggende kendskab til madvarer og redskaber.
- Tilberedning af mad
- Regler og sikkerhed
- Hygiejne
- Begrænse madspild
- Indkøb og bestilling af varer
Visitation
Kontakt gerne vores visitationsafdeling, hvis du er interesseret i at høre mere om vores tilbud.